Nuk hapet në mënyrë korrekte? Provoni verzionin nga webi
Prill 2014, Oferta # 14/1 www.arsofarts.com

BËHU me webfaqe, mË lirË dhe mË mire se asnjeherË

U lansua oferta më e favorshme, kap mundësinë dhe bëhu me web!

ÇFARË ka n'OFERTË

Pranë jush po sjellim ofertën me 50% zbritje, ku përderisa kjo ofertë të jetë e hapur, ju të nderuar keni mundësinë që të bëhi me webfaqen më të mirë për vetëm 250EUR, cilësia, dizajni, funksionaliteti, hostingu dhe shërbimet shtesë janë të nivelit më të lartë. Jashtë oferës ato kapin të paktën vlerën e 500EUR.

Dizajni fenomenal i bukur

Përshtatje sipas dëshirës

Maksimalisht funksional

Hosting i pa kufizuar

Domain dhe emaile

Sistem qe mund ta menaxhoni vet

Krijimi i rrjeteve sociale

Siguri dhe Garancion

Përkrahje e vazhdueshme

SHFLETO PORTFOLION E PUNEVE TONA

Shfletoni vetëm disa nga punët tona që të bindeni për cilësinë e punimeve tona dhe njëkohësisht edhe vet cilësinë e ofertës.

 

POR, VENI RE

Puna jonE e fundit EshtE mE e mirA!

Pa e nënvlersuar aspak punën tonë paraprake, në momentin kur a ajo është realizuar, ka qenë puna më e mirë, por me kohën, avancohen edhe kapacitetet tona, dhe ne si kompani vazhdimisht e rrisim cilësinë, kreativitetin, profesionalizimin dhe teknikat e punës, duke ofruar shërbime elitare dhe duke ju përgjigjur trendeve të kohës.

Çmimore

Po ju japim dy tabela, që të krahasoni se çfarë përfitohet nga oferta me zbritje, kundrejt çmimeve të rregullta.

Zbritje

 

Dizajnim i webfaqes

Hosting i pakufizuar 1 vjeçar

Përmbajtja e faqes mund të ndryshohet nga vet ju (CMS)

Përshtatshmëri e webfaqes për çdo pajisje mobile

Krijimi i faqeve nëpër rrjetet sociale

Mbështetje e Garantuar

Siguri e të dhënave
€250
 

E rregullt

 

Dizajnim i webfaqes

Hosting i pakufizuar 1 vjeçar

Përmbajtja e faqes mund të ndryshohet nga vet ju (CMS)

Përshtatshmëri e webfaqes për çdo pajisje mobile

X

Mbështetje e Garantuar

Siguri e të dhënave
€500

SHËRBIME Tjera

Mos harroni, shfletoni webfaqen tonë arsofarts.com , për tu njohur me gamen e plotë të shërbimeve që ne ofrojmë si kompani.

PSE JU DUHET NJE WEBFAQE?

Bota sot është e lidhur në rrjet. Me hyrjen dhe masivizimin e telefonave dhe tabletave, sot më shumë se kurrë aksesi në internet është i mundur për të gjithë. Disa orë në ditë qasje në internet po bëhen pjesë e rutinës së çdo shqiptari. Dhe të gjithë këta njerëz janë klientët tuaj potencialë. Po, e lexuat drejtë, të gjithë këta njerëz mund të bëhen klientët tuaj nëse ju shisni diçka që atyre ju intereson. Por si?

Pse MU ne, duhet ta bejme ate webfaqe?

Ne dijm të punojmë vetëm mirë! Ne jemi gjithnjë të dobishëm per ju. Për nga idetë jemi shumë kreativ, përkah realizimi shumë profesional. Përkah etika, - jemi partneri më lojal në afarizëm. Ne ju garantojmë që ju do të jeni të kënaqur, Përveç që punojmë më të mirën po si po, kjo e mirë gjithsesi do tu përgjigjet nevojave dhe dëshirave tuaja, - gjithçka do të duket ashtu siç e preferoni ju.

PSE DUHET TE KENI FAQE NE RRJETET SOCIALE

Nevoja e një platforme si Facebook. Pa u zgjatur më tej, do doja të listoja disa arsye/argumente pse krijimi i një faqeje zyrtare në Facebook mund të jetë i domosdoshëm për organizatën apo biznesin tuaj. Jam i bindur që arsyet vlejnë në shumicën e rasteve, sic mund të jetë edhe organizata apo biznesi juaj. Përçimi i mesazhit ndodh më mirë kur....

Kontakti

email: info@arsofarts.com Mob: +377-44-253-153

If you no longer wish to receive emails please unsubscribe
Copyright arsofarts.com ©2014